Τρόποι Πληρωμής

Συναλλαγές – Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους κάτωθι τρόπους:

1. Πιστωτική κάρτα/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της τράπεζας ALPHA BANK. Οι συναλλαγές σας με το www.athletic-pulse.com είναι απόλυτα ασφαλείς. Η μετάδοση των στοιχείων της Πιστωτικής σας Κάρτας γίνεται με κρυπτογράφηση μέσω ασφαλούς σύνδεσης (SSL connection).Η χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (Secure Socket Layers), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο Internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας τότε επιλέξτε ένα από τους διαθέσιμους λογαριασμούς που βρίσκονται παρακάτω.

ALPHA BANK: GR7101403400340002002006779

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

VIVA WALLET: GR8570100000000734703655831

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Παροχή υπηρεσιών

Για να κάνετε αγορά υπηρεσιών είναι πιθανό να χρειαστεί να μεταβείτε σε ιστότοπο με τον οποίο είμαστε συμβεβλημένοι για την ολοκλήρωση των αγορών σας. Εάν είναι απαραίτητο, ο μεσολαβητής μπορεί να κάνει συλλογή πληροφοριών πληρωμής για να διευκολύνει την συναλλαγή. Το www.athletic-pulse.com δεν επεξεργάζεται και δεν κρατάει αντίγραφα της πιστωτικής σας κάρτας για τις συναλλαγές σας στον ιστότοπο. Οι πληροφορίες αυτές επεξεργάζονται απευθείας από τον εκάστοτε συμβεβλημένο πάροχο συναλλαγών.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο www.athletic-pulse.com είναι εμπιστευτικές και το www.athletic-pulse.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.