Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Αν έχετε περαιτέρω απορίες, στείλτε μας ένα μήνυμα στο info@athletic-pulse.com ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ


1Τι ακριβώς περιλαμβάνουν τα προγράμματα γυμναστικής.
Τα προγράμματα γυμναστικής περιλαμβάνουν εξειδικευμένες ασκήσεις, ανάλογα με τον τύπο του προγράμματος που θα επιλεγεί. Αφορούν πλάνα τα οποία βοηθούν στην απώλεια βάρους και λίπους, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην ενδυνάμωση και γράμμωση του μυϊκού συστήματος. Τα προγράμματα χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την εμπειρία και το επίπεδο των ασκουμένων και απαιτούν τον ελάχιστο εξοπλισμό ή και μόνο το βάρος του σώματος, ενώ κάποια άλλα έχουν υψηλότερες απαιτήσεις.
2Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για τα προγράμματα;
Ο εξοπλισμός που χρειάζεται συνήθως έχει να κάνει με το πρόγραμμα που θα επιλεγεί. Όμως τα βασικά είναι : αλτήρες, λάστιχα, medicine balls, kettlebell, ποδήλατο.

Σε κάθε πρόγραμμα πριν το αγοράσει κανείς μπορεί να δεί ακριβώς τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για την εκτέλεση των προγραμμάτων.
3Πως θα διαλέξω το βάρος και τις αντιστάσεις που θα χρησιμοποιήσω;
Αν υποθέσουμε ότι το 1 είναι το πολύ εύκολο και το 10 το υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αντιστάσεις που αγγίζουν το 6-7/10 της δυσκολίας. Αυτό δεν αφορά τα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα μυϊκής υπερτροφίας, γράμμωσης και τα premium προγράμματα.
4Εάν δε γνωρίζω πώς να εκτελέσω κάποια άσκηση;
Όλα τα προγράμματα και όλες οι ασκήσεις είναι δομημένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας. Κάθε άσκηση φέρει αναλυτική επεξήγησης της εκτέλεσης της και ανάλογα το πρόγραμμα πλαισιώνεται από φωτογραφίες και videos.
5Που θα βρώ το πρόγραμμα μου αφού το αγοράσω;
Το πρόγραμμα αμέσως μετά την αγορά σας αποστέλλεται με links στο e-mail που έχετε δηλώσει.
6Τι να κάνω εάν δεν είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που διάλεξα;
Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με το προϊόν που αγόρασες, επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail π.χ. support@athleticPulceID.com και για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για εσένα και το πρόβλημα σου.
7Πως λειτουργεί;
Συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο/ φόρμα με τα στοιχεία σου, τα οποία είναι απαραίτητα για να εκπονηθεί το εξατομικευμένο πρόγραμμα σου.
8Τι είδους ηλεκτρονικό εξοπλισμό χρειάζομαι;
Τίποτα ιδιαίτερο. Χρειάζεσαι ένα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή, ένα tablet ή απλά ένα smartphone και μια απλή σύνδεση στο internet.
9Ποια είναι η διαφορά από άλλα παρόμοια sites;
Δίνει τη δυνατότητα σε όλους (αρχάριους, προχωρημένους, αθλητές), να γυμναστούν είτε εξατομικευμένα, είτε διαλέγοντας ένα από τα έτοιμα προγράμματα μας. Τα προγράμματα μας αποτελούν δικές μας πρωτοτυπίες που αλλάζουν και ανανεώνονται συνεχώς με σκοπό την εξέλιξη βήμα-βήμα των ασκουμένων και στόχο την κορυφή.
10Είναι υποχρεωτικό να εγγραφώ και στα προγράμματα γυμναστικής, αλλά και διατροφής;
Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Προτεινόμενο όμως από εμάς ναι. Μπορείς να γραφτείς είτε μεμονωμένα στην γυμναστική, είτε στη διατροφή και να λάβεις το πλάνο σου. Είτε και στα δύο. Διότι ο συνδυασμός και των δύο θα αποφέρει γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα. Τα οφέλη θα είναι σημαντικά τόσο για την υγεία, όσο και για την φυσική σου κατάσταση.
11Πόσο χώρο θα χρειαστώ για να γυμνάζομαι;
Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαλέξεις. Συνήθως χρειαζόμαστε ένα χώρο όπου μπορούμε να κινηθούμε άνετα χωρίς να χτυπάμε πάνω σε αντικείμενα.
12Σε τι επίπεδο πρέπει να βρίσκομαι για να παρακολουθώ τα προγράμματα γυμναστικής;
Τα προγράμματα μας καλύπτουν όλα τα επίπεδα.
13Εάν θέλω να αλλάξω σειρά στις μέρες στο πρόγραμμα γυμναστικής μπορώ;
Βεβαίως. Οι μέρες είναι ενδεικτικές. Εάν δε σε βολεύουν, μπορείς να εκτελείς το πρόγραμμα τις ημέρες που εσύ θέλεις, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
14Έχω κάποια προβλήματα με τη μέση μου. Είναι ασφαλές να κάνω γυμναστική μόνος μου;
Όπως σε κάθε πρόβλημα υγείας έτσι και στα προβλήματα της μέσης χρειάζονται ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα. Οπότε προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουν οι εξειδικευμένοι γυμναστές μας σε ένα πρόγραμμα που δεν επιβαρύνει την κατάσταση σου.
15Τι πρέπει να κάνω αν αισθανθώ δυσφορία κατά την άσκηση;
Σταματάς αμέσως. Χαλαρώνεις και περιμένεις να επανέλθει η αναπνοή σου στα φυσιολογικά.
16Τι πρέπει να τρώω πριν την προπόνηση και πόση ώρα; Και πόση ώρα μετά και τι;
Μέχρι 1 ώρα πριν κάτι ελαφρύ (φρούτο, αμύγδαλα, γιαούρτι), 3-4 ώρες να έχουν περάσει από το τελευταίο κυρίως γεύμα. 30’- 1 ώρα μετά την προπόνηση κάτι ελαφρύ ή κάποιο ρόφημα πρωτεΐνης, άπαχο γάλα, 1 αυγό, σάντουιτς με γαλοπούλα, χυμό.
17Οι επαγγελματίες που εκπονούν τα προγράμματα γυμναστικής και διατροφής είναι πιστοποιημένοι;
Είναι όλοι πιστοποιημένοι βεβαίως.
18Μπορώ με ασφάλεια να αγοράσω από εσάς online?
Φυσικά υπάρχει τεχνολογία συγκεκριμένη για ασφαλείς συναλλαγές
19Ξέχασα όνομα χρήστη/ κωδικό πρόσβασης.
Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να επαναφέρουμε τα στοιχεία σου.
20Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Αν αλλάξεις γνώμη και θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου επικοινώνησε μαζί μας το συντομότερο.
21Με τι τρόπο μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;
•Μέσω τραπεζικού λογαριασμού
•Μέσω χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας
22Είμαι πάνω από 100 κιλά, μπορώ να αγοράσω πρόγραμμα γυμναστικής από εσάς;
Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail και κάποιος εξειδικευμένος γυμναστής θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας.
23Θέλω να χάσω κιλά. Μου προτείνετε να κάνω και διατροφή;
Στην απώλεια βάρους είναι απαραίτητο να ακολουθούμε συγκεκριμένη διατροφή. Ταυτόχρονα και ένα πρόγραμμα γυμναστικής, θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην γρηγορότερη απώλεια κιλών.
24Θέλω να φτάσω πολύ ψηλά στο άθλημα μου και να γίνω πρωταθλητής. Μπορείτε να μου το εγγυηθείτε;
Ο πρωταθλητισμός είναι μια απόφαση ζωής που απαιτεί πολύ μόχθο και πολλές θυσίες. Επίσης προϋποθέτει ο αθλητής να είναι οπλισμένος με πίστη στο στόχο, υπομονή και επιμονή. Όλοι μας οι συνεργάτες έχουν υπηρετήσει τα αθλήματα τους όντας μέσα στον πρωταθλητισμό. Επομένως γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις μιας τέτοιας απόφασης αλλά και τα μονοπάτια που οδηγούν στην καταξίωση. Εσύ χρειάζεται απλά να πάρεις την απόφαση και να την ακολουθήσεις μέχρι τέλους χωρίς να παραιτηθείς. Τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση. Εάν μας εμπιστευτείς, ο δρόμος σου είναι ένας… Αυτός που οδηγεί στην κορυφή.
25Δεν είμαι σε μικρή ηλικία αλλά θα ήθελα να πετύχω στο άθλημα μου. Έχω ελπίδα;
Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός όταν υπάρχει η θέληση και ο στόχος. Από κει και πέρα ανάλογα με την ηλικία αλλάζουν οι απαιτήσεις και ο τρόπος προσέγγισης.
26Είμαι αθλητής του Kick Boxing. Χρειάζεται ειδική διατροφή ή όλοι οι αθλητές πρέπει να τρώνε τα ίδια;
Κάθε άθλημα είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις. Επίσης κάθε αθλητής είναι διαφορετικός και μοναδικός (σωματότυπος, κιλά, ηλικία, ύψος, στόχοι). Η εξειδίκευση είναι πολύ σημαντική τόσο στο κομμάτι της διατροφής, όσο και στα προπονητικά προγράμματα. Οπότε προτείνουμε να ακολουθεί κανείς προγράμματα τα οποία αφορούν το άθλημα του και μόνο.